Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren, bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht! Maar het vereist wel het specialisme van de technicus. Ons specialisme gecombineerd met meer dan 15 jaar ervaring komen dan ook goed van pas.

Wij onderscheiden ons door ons specialisme en 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland.

De techniek

De deuk wordt er als het ware ‘uitgemasseerd’ met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt. Dankzij recente technieken is het inmiddels ook mogelijk om grotere deuken te repareren zonder dat er een spuiter aan te pas hoeft te komen. Uitdeuken zonder spuiten werd van oorsprong voornamelijk toegepast bij hagelschades, maar wordt tegenwoordig ook op steeds bredere schaal ingezet bij het herstellen van allerlei verschillende soorten schade.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten zijn dus:

  • Kostenbesparend
  • In veel gevallen klaar terwijl u wacht
  • Geen waardevermindering van uw auto
  • Milieuvriendelijk
  • Schade wordt meestal door uw verzekering vergoed

Het uitdeuken zonder spuiten kan zowel op locatie bij u alsook op onze locatie gedaan worden.

Heeft u een deukje of een hagelschade op uw auto neem dan contact op met ons. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen met goed advies en reparatie!